Rakennusapteekki

TIETOA MEISTÄ

Rakennusapteekki Oy

Rakennusapteekki on perinteisten rakennusmateriaalien valmistaja, tukkukauppa ja ennen kaikkea osaamiskeskus. Tavoitteemme on turvata perinteisten rakennustuotteiden saatavuus ja korkea laatustandardi.
Haluamme ylläpitää perinteisiä tuotantomenetelmiä ja vaalia perinteisten materiaalien käyttöä yhdessä laajan yhteistyöverkostomme kanssa. Laajan mallikirjastomme ansiosta voimme säilyttää tietoa Suomen rakennushistorian yksityiskohdista.

Tuotteemme vastaavat alkuperäismallejaan ja ne sopivat niin uudiskohteiden, kuin vanhojen talojen ympäristöihin. Autamme mielellämme tuotteiden käytössä, jotta saat niistä kaiken hyödyn irti. Näin ajaton, ekologinen ja kestävä tuote säilyy kauniina yksityiskohtana pitkään. Palvelemme asiakkaitamme niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.

Tytäryhtiömme Rakennusapteekki Palvelut on johtava vaativien restaurointiprojektien suunnittelija ja toteuttaja. Suurten projektien kautta kerääntyvä tieto käytetään hyväksi perinteisen suomalaisen rakennustyylin ylläpitämiseksi.

Tuotemerkkejämme ovat mm. Ifö Electric valaisimet, Allbäck:in liuotinaineettomat pellavaöljytuotteet, Randers savikattotiilet, Falu Punamultamaali, Segula LED valolähteet, Skånska ljusfabriken kynttilät, Rakennusapteekin tuohi, Billsmide takotuotteet, Musta lintu käsintehdyt kaakelit, Wire&Mire käsintehdyt kaakelit, Sprakareds emalikyltit, Spotheater työkalut, Zikon pellavatuotteet.

Meidän tarinamme

Idea hyvästä elämästä

Rakennusapteekki on idea hyvästä elämästä. Terveellinen asuminen, esteettinen ympäristö ja osallistuminen kulttuuriperinnön vaalimiseen.

Rakennusapteekki  kehittää  materiaaleja ja menetelmiä, jotka ovat olleet menestyksekkäästi käytössä jo kymmeniä ja jopa satoja vuosia. Kehitämme tuotteita harkiten ja otamme käyttöön jo unohduksissa olleita tietoja ja taitoja samalla takaamalla tuotteille korkean laadun ja pitkän käyttöiän.

Olemme erityisesti kiinnostuneita esteettisistä ratkaisuista, jotka perustuvat meidän rakennusperintöömme. Haluamme säilyttää sitä niin, että myös seuraavat sukupolvet voivat nauttia hyvin tehdystä työstä ja hienosti toteutetuista yksityiskohdista. Meille ei riitä, että tuotetaan tuotteita vanhojen mallien mukaan, vaan tuotteiden tulee olla alkuperäisiä vastaavia.

Meidän konseptimme SLOW LIVING sisältää tuoteperheen, missä pääpaino on luonnonmukaisessa rakentamisessa, joka sopii sekä vanhoihin taloihin että uudisrakentamiseen.Teemme työtä sen eteen, että tuotteemme ovat ekologisia niiden koko elinkaarien aikana. Pelkästään purkissa mainittu ekologinen ei meille riitä! Autamme tuotteiden käytössä joilla rakennamme ennen kaikkea terveellisempää tulevaisuutta.

TIIMI

Kyselyt:
[email protected]ennusapteekki.fi

Tilaustiedustelut:
[email protected]

Tiimimme

SOFIE LAHTINEN

Tilaukset ja toimitukset, verkkokauppatilaukset ja asiakaslaskut

monica FlemMing-LAHTINEN

Tilaukset ja toimitukset, asiakaslaskut

JAAKKO NISULA

Projektimyyjä
+358 40 8319910

ROLF RINGBOM

Tuotevalokuvaus ja asiakaspalvelu

RUDOLF RINGBOM

Markkinointi, järjestelmät, asiakaspalvelu ja some.
+358 45 324 8924
[email protected]

MAJEN HULDIN

Siisteys ja puhtaanapito

ANETTE RINGBOM

Taiteellinen johtaja, perustaja ja mittatilaukset
+358 40 546 2887
[email protected]

RABBE RINGBOM

Toimitusjohtaja, jälleenmyyjät ja henkilökunta
+358 40 593 5927
[email protected]

ALAR EENMAA

Puuseppä, mittatilauksien valmistaminen