Rakennusapteekki

TOIMITUSEHDOT

Sopimusehdot

1. Yleistä tietoa

Oy Rakennusapteekki – Byggnadsapoteket Ab

Satamatie 14, 10420 Pohjankuru, Suomi

Puhelinnumero: +358 (0) 19 233 975
Sähköpostiosoite: [email protected]

Y-tunnus: 2696298-8
VAT-numero FI26962988

2. Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

3. Toimitus

Toimitamme tuotteita Euroopan maihin. Toimitustapa ja arvioitu toimitusaika näkyvät tilausvaiheessa ennen maksamista.
Pidätämme oikeuden vaihtaa kuljetustapaa tai jakaa tilauksen useiksi toimituseriksi, mikäli tuotteen koon tai muun ominaisuuden vuoksi sitä ei voida toimittaa asiakkaan valitsemalla kuljetusvaihtoehdolla. Ilmoitamme mahdollisesta muutoksesta erikseen asiakkaalle sähköpostitse. Oman varastomme lisäksi käytämme tilauksien toimituksiin suoratoimituksia.

Jos verkkokaupasta ostettua tuotetta ei ole voitu toimittaa toimitusvaikeuksien takia asiakkaalle tai sen toimitus viivästyy kohtuuttoman paljon, Rakennusapteekki palauttaa ostosumman ja kauppa raukeaa.

Tuotteet toimitetaan Suomessa ilmaiseksi, jos tuotteiden summa on yli 200€. Ilmainen toimitus koskee ainoastaan postipaketteja joiden paino on alle 25kg. Ilmainen toimitus ei koske lavakuljetuksia, eikä paketteja, joiden kokonaispituus on yli 240cm (suomessa).

Jos haluat tilata tuotteita muualle kuin Eurooppaan, ole meihin yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

4. Yritysasiakkaiden erityisehdot

– Ei peruuttamisoikeutta.
– 12 kuukauden takuu.
– Reklamoitujen tuotteiden kuljetuskustannukset maksaa yritysasiakas itse.
– Yritystilaukset toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.
– Veloitamme toimituskustannukset riippumatta tilauksen koosta.

Huomioi että verkkokauppaostokset sisältävät aina arvonlisäveron. Jos haluat ostaa arvonlisäverottomasti ulkomaalaisena yrityksenä, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteessa [email protected].

5. Peruuttamisoikeus ja palautukset

Kun tilaat kuluttajana meiltä tuotteita, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus. Peruuttamisoikeus päättyy 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Jos tilaus sisältää useampia toimituksia, määräaika alkaa sinä päivänä, kun vastaanotat viimeisen tuotteen. jonka jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa ostoksesi. Peruutus tehdään TILINI-sivulta tästä. Huomaa, että sinun täytyy ilmoittaa peruutuksesta palautuslomakkeella TILINI-sivun kautta eli tuotteen palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä ilmoitukseksi. Jos et ilmoita palautuksesta yllä olevien ohjeiden mukaisesti, emme pysty palauttamaan rahoja. Autamme mielellämme teknisissä kysymyksissä.

Huomioi että näitä tuotteita/sopimuksia ei voi peruuttaa:
Tuotteet, joka on valmistettu mittatilaustyönä tai jota on muunneltu henkilökohtaisten vaatimusten mukaisesti.
Tuotteet, jotka verkkokaupassa on ilmoitettu tilaustuotteeksi.
Tuotteet, joiden suojalaatikko/pussi on avattu.

6. Palauttamisen vaiheet

1) Tee palautuspyyntö TILINI-sivun kautta verkkokaupassa. Ilman palautuspyyntö emme saa hyvitettyä palautettuja tuotteita. 
2) Palautettavat tuotteet pakataan huolellisesti palautusta varten. Käytä alkuperäisiä laatikoita.
3) Lähetä tuotteet osoitteeseen:
 
Oy Rakennusapteekki – Byggnadsapoteket Ab
Satamatie 14, 10420 Pohjankuru, FINLAND
 
Puhelinnumero: +358 44 712 2988
 
4) Muista puhelinnumero! Ilman numeroa emme saa noutoilmoitusta eikä asia etene.
5) Asiakas maksaa palautuksen postikulut ellei kyseessä ole reklamaatio esim. rikkinäinen tuote. Jos kyse on reklamaatiosta ole aina yhteydessä meihin ensin: [email protected]
6) Rakennusapteekki palauttaa tuotteiden summan lähtökohtaisesti samalle tilille/kortille, kun kaikki tuotteet on vastaanotettu ja tarkastettu.


Kun olet tehnyt peruutusilmoituksen TILINI-sivun kautta verkkokaupassa, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote meille. Jos olet ostanut useita tuotteita meiltä, voit myös peruuttaa osan tilauksestasi ja palauttaa yhden tai useamman tuotteen, vaikka ne on tilattu samalla tilauksella. Tämä ei kuitenkaan koske koostetuotteita, jotka sisältävät useita tuotteita. Koostetuotteet käsitellään yhtenäisenä tuotteena. Jos haluat palauttaa yksittäisen tuotteen koostetuotteesta, on sinun palautettava kaikki koostetuotteeseen kuuluvat tuotteet.

Palautusoikeuden edellytyksenä on, että tuote on vahingoittumaton ja sitä ei ole käytetty muuhun tarkoitukseen, kuin mikä on tarpeen kokeillaksesi tuotetta, sen ominaisuuksia ja toimintaa. Palautettavan tuotteen, tuotepakkauksen ja kaikkien mukana tulleiden tarvikkeiden ja ohjeiden on oltava kunnossa. Tuotteen arvo alenee ja hyvitys pienenee, jos tuotteessa, paketissa, mukana tulleissa lisätarvikkeissa tai tulosteissa on selviä käytön jälkiä tai pakkauksesta puuttuu jotain.

 

Jos sinulla on palautukseen liittyviä kysymyksiä, niin ota yhteyttä Rakennusapteekkiin osoitteessa [email protected].

7. Ostosumman takaisinmaksu

Jos haluat peruuttaa ostosi, saat rahasi takaisin. Jos tuotteen arvo on alentunut, vähennämme sen palautettavasta summasta. Palautamme rahat viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen/tuotteet. Palautamme maksun samalle maksutavalle, kuin millä alkuperäinen tilaus on maksettu, jos se on mahdollista.

8. Takuu ja reklamaatiot

Ostaessasi meiltä tuotteita kuluttajana saat 24 kuukauden takuun, ellei tuotteen erityispiirteiden tai ominaisuuksien vuoksi ole erikseen määriteltyä takuuaikaa (pidempi tai lyhyempi kuin 24 kk). Jos reklamaatiosi on aiheellinen, tilanteesta ja tuotteesta riippuen voit joko saada tuotteen korjattua, vaihdettua, rahat takaisin tai hinnanalennuksen.
Virheestä tai puutteesta on tehtävä reklamaatio kuukauden sisällä siitä kuin olet vastaanottanut tuotteen. Reklamaatio tulee tehdä palautuslomakkeella omat tilaukset-sivulla.

Huomaa, että sinun täytyy ilmoittaa reklamaatiosta palautuslomakkeella yllä olevan linkin kautta jotta meillä on kaikki tarvittava tieto reklamaation käsittelyä varten. Pelkkä puhelinsoitto, sähköposti, tuotteen palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei valitettavasti riitä. Jos et ilmoita palautuksesta yllä olevan lomakelinkin kautta, emme pysty käsittelemään reklamaatiota.

Käsittelemme reklamaation viiden työpäivän kuluessa, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Jos reklamaatio on aiheellinen, lähetämme sinulle paketin palautustarran sähköpostitse tulostettavaksi, jonka jälkeen voit palauttaa tuotteen kohdan 6. Palauttaminen mukaisesti.

Jos reklamaatio on aiheeton ja tuote palautetaan meille reklamaationa yli 14 päivän päästä siitä, kun olet sen vastaanottanut, joudumme valitettavasti veloittamaan sinulta lähetyskulut sekä mahdollisen arvonaleneman johtuen esimerkiksi kulumisesta tai rikkinäisestä alkuperäispakkauksesta.
Huomioi että tuotteet, jotka palautetaan Rakennusapteekkiin, on pakattava alkuperäispakkauksiin. Tuote pitää lähettää täydellisenä. Pakkaa siis mukaan kaikki tuotteen mukana tulleet lisätarvikkeet, kirjalliset tuotteet ja vastaavat, jotka liittyvät reklamoitavaan tuotteeseen.
Muista myös, että vahinko ei kuulu takuun piiriin, jos tuote on vahingoittunut käyttäjän virheestä (käyttö- ja käsittelyvirheet), muutoksista, tuotteen asennusvirheestä tai törkeästä väärinkäytöstä.

Otamme vastaan vain reklamaatioihin liittyvät paketit, jotka on lähetetty Rakennusapteekin asiakkaalle lähettämää palautusosoitelappua käyttäen.
Huomaa, että yritysasiakkailla on 12 kuukauden takuu. Yritysasiakkaat maksavat palautusten toimituskulut itse.

9. Tietosuoja

Voit lukea tietosuojastamme tästä.

10. Riitojen ratkaisu

Pyrimme ensisijaisesti ratkaisemaan kaikki riitatilanteet asiakkaan kanssa sähköpostitse tai puhelimitse. Erimielisyyksissä, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Jos emme onnistu löytämään ratkaisua, voit ottaa yhteyttä suomen kuluttajaneuvontaan tai EU-kuluttajakeskukseen, josta saat neuvoa kaupan ja EU-lainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä. Kansainvälisessä kaupassa sovelletaan sen maan lainsäädäntöä, josta tuote on ostettu.